Watch Medier

Sydbank går i offensiv med ny enhed for formueforvaltning

Der har været for meget silotankegang i de fire enheder i Sydbank, som nu skal arbejdere tættere sammen i en ny Wealth Management-enhed. Topchef Karen Frøsig fortæller, at målet er en klarere profil, flere nye kunder og mersalg til eksisterende kunder.

Sydbanks adm. direktør, Karen Frøsig, mener, at der har været for meget silotankegang i de fire områder i banken investering, markets, kapitalforvaltning og Private Banking, som nu skal arbejde tættere sammen. | Foto: PR / Sydbank

Sydbank skal blive bedre til at sælge produkter på tværs til kunderne på investeringsområdet. Samtidig er det ambitionen at få en klarere profil og tiltrække flere nye kunder.

Sådan lyder det fra Sydbanks administrerende direktør, Karen Frøsig, efter at banken fredag har annonceret, at den åbner en ny Wealth Management-afdeling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk når ned på skattesats under to procent

Containerrederierne Maersk og tyske Hapag-Lloyd, der opererer under kritiserede tonnageskatteordninger, har fået halveret deres effektive skattesatser i andet kvartal i år, viser nye beregninger. Analysehus forudser politisk stormløb mod skatteordningen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs