Just Eats topchef skal stå skoleret efter at have brugt over 100 millioner på skitur for de ansatte

Topchefen for take away-tjenesten Just Eat skal stå skoleret over for selskabets aktionærer på torsdag, efter han har gennemført en skitur for personalet til over 100 mio. kr., mens selskabets aktiekurs var på laveste niveau i mere end fem år.
Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

Det danskstiftede Just Eats hollandske topchef, Jitse Groen, er kommet i modvind efter at have gennemført en milliondyr skitur for selskabets personale, mens aktiekursen styrtdykkede, skriver Finans.

Siden Just Eat fusionerede med hollandske takeaway.com i 2020 og dannede det, der i dag hedder Just Eat Takeaway, er aktiekursen styrtdykket med cirka 70 pct.

Men trods den udvikling valgte topchefen at holde fast i at afholde en personaleskitur i Schweiz for selskabets ca. 5400 ansatte, som kom til at koste selskabet 15 mio. euro, svarende til ca. 110 mio. kr.

På torsdag skal Jitse Groen stå til ansvar for den beslutning i New York over for selskabets aktionærer, og forud for mødet har bl.a. det hollandske investeringsselskab Lucerne Capital Management erklæret at ville stemme imod genvælgelsen af Just Eat Takeaways økonomichef og repræsentantskab på selskabets næste generalforsamling.


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også