Watch Medier

Kursfald kan tvinge Jyske Bank til større aktieudvidelse

Jyske Banks aktie er på to dage faldet 15 pct. på spekulationer om bankens køb af den danske del af Handelsbanken. Kursfaldet vil udvande aktionærerne yderligere, hvis banken må udstede nye aktier til at finansiere opkøbet. Storaktionæren BRFfonden tager det ikke så tungt, hvis ejerandelen skulle falde lidt.

Jyske Bank er blevet udråbt som favorit til at løbe af med Handelsbankens danske aktiviteter, der har været til salg siden oktober sidste år. | Foto: Jyske Bank/PR

Siden fredag er Jyske Banks aktie faldet med 15 pct., da investorerne på aktiemarkedet forventer, at banken ender som køber af Handelsbankens danske aktiviteter, og at handelen vil kræve en kapitalforhøjelse i form af en aktieemission.

Nedturen betyder, at der skal udstedes flere aktier i en eventuel kapitaludvidelse, påpeger flere iagttagere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs