Watch Medier

Maersk anklages for at have kendt til krænkelsessager allerede i 2016

Maersk er blevet sagsøgt af to amerikanske kvinder på grund af seksuelle krænkelser på et Maersk-skib. Kvindernes advokater hævder, at Maersk så stort på pligter til at beskytte kvinder, selv om rederiet i et brev i 2016 til de amerikanske myndigheder erkendte, at der var problemer.

Foto: Amanda Perobelli/Reuters/Ritzau Scanpix

Selv om Maersk allerede i 2016 officielt havde en nul-tolerance-politik over for seksuelle krænkelser (overfald og chikane) og var klar over, at mulige hændelser ikke blev anmeldt, gjorde det danske rederi ikke nok for at beskytte kvindelige søfarende på skibene.

Det er et af flere anklagepunkter i to amerikanske kvinders søgsmål mod Maersk. Et søgsmål der i går blev indbragt for en domstol i New York.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs