Watch Medier

Medie: Ringkjøbing Landbobank har udlån til udskældt ejendomskoncern

Ejendomskoncernen DBO Real Estate Danmark har været i modvind for bl.a. at presse lejere ud. Flere långivere har trukket stikket til selskabet, der har ejendomsfallenter fra finanskrisen tilknyttet.

Ringkjøbing Landbobank har udlån i en række ejendomme, der er ejet af selskabet DBO Real Estate Danmark. | Foto: Ringkjøbing Landbobank / Pr

Ringkjøbing Landbobank har udlån til den udskældte ejendomskoncern DBO Real Estate Danmark, hvor to fallenter fra finanskrisen, Martin Larsen og René Ulrik, der før navneskifte hed Martin Klüts og René Müller, har en central rolle. Det skriver mediet Insidebusiness.

Ifølge mediet har landbobanken lån og underpant i en række af de ejendomme, som DBO ejer. Der er tale om lån til tre ejendomme for samlet 39 mio. kr.

Ringkjøbing Landbobank skriver i en kommentar til Insidebusiness, at banken generelt ikke udtaler sig kunder, men tilføjer:

”Vi kan dog oplyse, at vi ikke har haft kendskab til, at de nævnte personer skulle have relationer til låneaftaler med banken,” skriver markedschef Klaus Gamst fra Ringkjøbing Landbobank til Insidebusiness.

DBO Real Estate Danmark har på det seneste været i fokus, hvor DR og Børsen har afdækket, at selskabet har flere domme og afgørelser imod sig for blandt at presse sine lejere ud af deres boliger.

Tidligere i denne uge trak seks PwC-partnere, der har udlån for omkring 100 mio. kr. til selskabet, stikket. Det samme har partner Ulrich Hjejle fra advokatfirmaet DLA Piper, der efterfølgende er stoppet i firmaet som en konsekvens af sagen, men har afvist at have brudt nogen regler. 

DBO var indtil for nylig ejet af tyskeren Kai Miller, men han har for nylig overdraget selskabet til Allan Brix Kronborg. 

PWC skifter ud på corporate finance-chefpost

Advokatpartner forlader DLA Piper på grund af bånd til udskældt ejendomskoncern

PWC-partnere trækker stikket på trecifret millionlån til udskældt ejendomsfirma

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs