Watch Medier

Vestas ser cyberangreb som overstået kapitel

"Angrebet har ikke forårsaget væsentlig direkte påvirkning af Vestas' drift eller tilføjet væsentlige ekstraomkostninger," skriver vindmølleproducenten.

Vestas fik ikke væsentlige ekstraomkostninger ved cyberangrebet. | Foto: vestas

Cyberangrebet på Vestas' it-systemer betragtes nu som overstået, og der arbejdes nu mod at få styrket både egne og energisystemets cybersikkerhed og modstandsdygtighed.

Det oplyser vindmølleproducenten Vestas ved offentliggørelsen af foreløbige tal for fjerde kvartal.

"Angrebet har ikke forårsaget væsentlig direkte påvirkning af Vestas' drift eller tilføjet væsentlige ekstraomkostninger, idet vindmøllerne forblev upåvirkede, men det resulterede i en midlertidig nedlukning af visse interne it-systemer og krævede en omlægning af væsentlige interne ressourcer for at håndtere angrebet og minimere konsekvenserne," lyder det i meddelelsen.

Der var således tale om en midlertidig indvirkning på effektiviteten og evnen til at være fuldt fokuseret på eksekveringen op mod årets slutning.

Vestas sænker forventninger til 2021 og giver bud på 2022

Topchef ser Vestas-udfordringer fortsætte gennem 2022 

Mere fra Watch Medier

Preben Damgaard fordobler sin personlige bundlinje

It-investoren Preben Damgaard fordobler bundlinjen efter et godt år i sit personlige investeringsselskab.. Investeringsformuen stammer fra hans andel af salget af Damgaard Data/Navision til Microsoft i 2002.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs