Watch Medier

Julefrokostsæsonen skaber stor efterspørgsel hos udbydere af coronatest

Udbydere af coronatest oplever i disse uger stor efterspørgsel fra virksomheder, der ønsker at teste ansatte inden årets julefrokost. Hos PCR-testudbyderen Pentabase er ca. 40 pct. af alle bookinger i øjeblikket relateret til firmajulefrokoster.

Mange virksomheder får coronatestudbydere til at teste deres medarbejdere forud for julefrokoster. | Foto: Mads Nissen/STF

December er for mange virksomheder lig med store firmajulefrokoster, og i en tid, hvor coronavirus fortsat viser tænder, skaber det stor efterspørgsel hos landets udbydere af coronatest.

"Den her weekend, som vi kommer hen til, der har vi rigtig, rigtig mange bookinger. Og selvfølgelig er det ikke alle, der er ude i så god tid, at de har lavet bookinger til næste weekend, men vi kan også se en del bookinger til næste weekend," fortæller stifter og adm. direktør hos PCR-testudbyderen Pentabase, Ulf Bech Christensen.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs