Watch Medier

Julefrokostsæsonen skaber stor efterspørgsel hos udbydere af coronatest

Udbydere af coronatest oplever i disse uger stor efterspørgsel fra virksomheder, der ønsker at teste ansatte inden årets julefrokost. Hos PCR-testudbyderen Pentabase er ca. 40 pct. af alle bookinger i øjeblikket relateret til firmajulefrokoster.

Mange virksomheder får coronatestudbydere til at teste deres medarbejdere forud for julefrokoster. | Foto: Mads Nissen/STF

December er for mange virksomheder lig med store firmajulefrokoster, og i en tid, hvor coronavirus fortsat viser tænder, skaber det stor efterspørgsel hos landets udbydere af coronatest.

"Den her weekend, som vi kommer hen til, der har vi rigtig, rigtig mange bookinger. Og selvfølgelig er det ikke alle, der er ude i så god tid, at de har lavet bookinger til næste weekend, men vi kan også se en del bookinger til næste weekend," fortæller stifter og adm. direktør hos PCR-testudbyderen Pentabase, Ulf Bech Christensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk når ned på skattesats under to procent

Containerrederierne Maersk og tyske Hapag-Lloyd, der opererer under kritiserede tonnageskatteordninger, har fået halveret deres effektive skattesatser i andet kvartal i år, viser nye beregninger. Analysehus forudser politisk stormløb mod skatteordningen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs