Watch Medier

Mette Frederiksen indkalder til corona-pressemøde

Efter at regeringen har indgået en aftlae om begyndende genåbning af samfundet, holder statsminister Mette Frederiksen et pressemøde kl. 17.30

Mette Frederiksen holder coronapressemøde ondag kl. 17.30. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Statsministeriet indkalder til pressemøde klokken 17.30 om coronasituationen i Danmark. Det oplyser Statsministeriet, efter at der onsdag formiddag indgået en genåbningsaftale.

Den er indgået mellem regeringen og dens støttepartier, De Radikale, SF og Enhedslisten.

Ved præsentationen af aftalen i Justisministeriet klokken 11 var statsminister Mette Frederiksen ikke selv til stede. Men det vil hun altså være klokken 17.30.

Den gradvise genåbning af samfundet begynder fra 1. marts.

De nye politisk aftale omfatter genåbning af en stor del af detailhandelen, det udendørs kulturliv og udendørs idræts- og fritidsinteresser med et forsamlingsloft på 25 personer. Derudover kan en del skoleelever i Nord- og Vestjylland og på Bornholm igen komme i skole.

Genåbning byder på butiksåbninger i hele landet 

Mere fra Watch Medier

Total Energies producerer 10 procent mere dansk olie og gas end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet varsler en stribe nye brønde over de næste år, men at få det enorme Tyra-felt op at køre igen har højeste prioritet.

Amazon-selskab åbner datacenter i København

Det amerikanske techselskab AWS har lanceret lokal cloud-infrastruktur i hovedstadsområdet af hensyn til kunder med behov for ultralav reaktionstid - bl.a. i gaming-branchen og finanssektoren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs