Watch Medier

Bavarian begynder vaccineforsøg på mennesker men leder fortsat efter finansiering

Trods positive prækliniske resultater og startsignal til at afprøve sin coronavaccine på mennesker holder Bavarian Nordic fast i ikke selv at finansiere mere end de indledende forsøg på mennesker. Medicinalselskabet ser dog fortsat optimistisk på udsigterne til at hente kapital til vaccinen udefra.

Bavarian Nordic drøfter fortsat muligheden for udefrakommende finansiering til selskabets coronavaccine med flere potentielle interessenter. | Foto: Bavarian Nordic / PR

Mens Bavarian Nordics vaccinekandidat mod covid-19 inden længe vil indgå i det første fase 1/2-studie i mennesker, så leder den danske vaccinevirksomhed efter en partner, der vil bekoste den videre udvikling, så covid-19-vaccinen også kan komme på markedet.

"Vi mangler finansiering, men vi er optimistiske. Vi håber, at der kommer finansiering, og vi har hele tiden sagt, at det, der skal få finansiering på banen, er gode data," siger IR-direktør Rolf Sass Sørensen til Ritzau Finans.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs