Watch Medier

Medie: Epidemikommissionen anbefaler at lukke nattelivet

Lukning af nattelivet, lukning af indendørs og udendørs serveringssteder efter midnat og forbud mod salg af alkohol efter midnat er ifølge TV 2 en del af anbefalingerne fra Epidemikommissionen.

Der skal lukkes og slukkes efter midnat. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Der er kommet anbefalinger til nye coronarestriktioner fra Epidemikommissionen, og her bliver der særligt peget på natteliv og servering.

Det erfarer TV2.

Anbefalingerne lyder på lukning af indendørs og udendørs servering efter midnat samt lukning af nattelivet.

Også krav om mundbind for de ansatte og gæster uden coronapas på serveringssteder er på tale samt forbud mod salg af alkohol efter midnat og frem til kl. 5.

Forventningen er, at regeringen holder pressemøde onsdag aften klokken 20.30.

Epidemikomissionen er en selvstændig myndighed, der er nedsat af sundhedsminister Magnus Heunicke, som har til formål at rådgive eller indstille regler i forbindelse med en epidemi.

Anbefalingerne går videre til Folketingets epidemiudvalg, som mødes onsdag kl. 14.

 

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs