Watch Medier

Regeringen holder coronapressemøde 18.30

Mette Frederiksen har forud for et pressemøde onsdag aften varslet nye coronarestriktioner, men uden at gå i detaljer.

Statsminister Mette Frederiksen (S) holder onsdag aften pressemøde om corona. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Statsministeriet indkalder til et pressemøde onsdag klokken 18.30 om coronasituationen. Statsminister Mette Frederiksen (S) har allerede varslet nye restriktioner. Dog uden at gå i detaljer.

Selv om der allerede krav om mundbind i offentlig transport og i butikker, og at coronapasset er blevet genindført flere steder, stiger coronasmitten. Tirsdag blev der registreret 6324 nye tilfælde af coronavirus i Danmark. Det er det højeste antal på et døgn i løbet af epidemien.

Medie: Epidemikommissionen anbefaler lukning af nattelivet

Brancheorganisationer vil frede natteliv og julefrokost 

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs