Vestas-chef om farvel til Rusland: Kulmination på evaluering

Henrik Andersen, adm. direktør i Vestas, fortæller, at virksomheden i en måneds tid har set på, hvordan man kunne forlade Rusland.
Adm. direktør i Vestas, Henrik Andersen. | Foto: vestas
Adm. direktør i Vestas, Henrik Andersen. | Foto: vestas
AF MARKETWIRE

Vestas har besluttet at forlade Rusland. Det meddeler Vestas’ administrerende direktør, Henrik Andersen, på selskabets generalforsamling tirsdag.

”Vestas stoppede i begyndelsen af marts for al ny kommerciel aktivitet i Rusland. Efter denne beslutning begyndte Vestas at undersøge og evaluere forskellige scenarier, herunder om vi kunne fuldføre vores eksisterende forpligtelser, samt hvordan vi kunne forlade Rusland på kontrolleret og ordentlig vis, hvis krigen fortsatte.”

”Efter færdiggørelsen af dette arbejde, og situationens udvikling in mente, har vi besluttet at forlade Rusland,” siger Henrik Andersen.

Han siger endvidere, at selskabet for at sikre, at selskabet forlader Rusland på kontrolleret og ordentlig vis, vil have fokus på at sikre sine russiske medarbejderes sikkerhed og levevilkår samt at beskytte Vestas’ interesser gennem en ordnet overdragelse af vores forretning i overensstemmelse med international og lokal lovgivning.

”Udvalgte aktiviteter forventes i denne sammenhæng at fortsætte i en overgangsperiode. Vores tanker er med det ukrainske folk, og vi håber, at vi snart ser en fredelig løsning,” siger Henrik Andersen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også