Watch Medier

Afgående Flügger-direktør bliver topchef i Lars Larsens møbelselskab

Flüggers adm. direktør, som snart afløses på posten af arving og hovedaktionær Sune Schnack, har fået et nyt topchefjob i en møbelvirksomhed under Lars Larsen Group.

Flüuger-chefen rykker videre til møbelproducent. | Foto: PR/Flügger

Jimmi Mortensen, der er på vej ud af rollen som administrerende direktør hos malervarekoncernen Flügger, skal være direktør hos Lars Larsen Group-selskabet Actona Company.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Actona Company, der producerer møbler og har hovedsæde i Holstebro, siger nemlig farvel til den nuværende topchef, Torben Villadsen, som vil søge nye udfordringer, skriver mediet.

Flügger meddelte i starten af sidste uge, at Jummi Mortensen forlader topchefposten og bytter roller med den nuværende næstformand i bestyrelsen, Sune Schnack, som er majoritetsaktionær i malervarekoncernen.

Efter planen sker byttet 1. april næste år, hvor Jimmi Mortensen skal være næstformand for bestyrelsen hos Flügger, mens 30-årige Sune Schnack overtager topchefposten.

Fjerde generation overtager topchefposten i Flügger 

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede