Watch Medier

Afgående Flügger-direktør bliver topchef i Lars Larsens møbelselskab

Flüggers adm. direktør, som snart afløses på posten af arving og hovedaktionær Sune Schnack, har fået et nyt topchefjob i en møbelvirksomhed under Lars Larsen Group.

Flüuger-chefen rykker videre til møbelproducent. | Foto: PR/Flügger

Jimmi Mortensen, der er på vej ud af rollen som administrerende direktør hos malervarekoncernen Flügger, skal være direktør hos Lars Larsen Group-selskabet Actona Company.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Actona Company, der producerer møbler og har hovedsæde i Holstebro, siger nemlig farvel til den nuværende topchef, Torben Villadsen, som vil søge nye udfordringer, skriver mediet.

Flügger meddelte i starten af sidste uge, at Jummi Mortensen forlader topchefposten og bytter roller med den nuværende næstformand i bestyrelsen, Sune Schnack, som er majoritetsaktionær i malervarekoncernen.

Efter planen sker byttet 1. april næste år, hvor Jimmi Mortensen skal være næstformand for bestyrelsen hos Flügger, mens 30-årige Sune Schnack overtager topchefposten.

Fjerde generation overtager topchefposten i Flügger 

Mere fra Watch Medier

It-investoren Preben Damgaard er død

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og it-investor, er død i en alder af blot 59 år. Han var en toneangivende investor på den danske tech-scene og har haft betydning for en lang række store it-succeser herhjemme.

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med udsigt til højere tab skal bankerne nemlig sikre et robust kapitalgrundlag, lød opfordringen fra Lars Rohde ved sit sidste årsmøde i Finans Danmark i rollen som nationalbankdirektør.

Danmarks næststørste biogaskoncern kan blive mål for opkøb

Analyse: Efter Shells milliardopkøb af Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, kan den næststørste biogaskoncern, Bigadan, også blive et interessant opkøbsemne. Den tidligere rent familieejede virksomhed har i dag en britisk kapitalfond som storaktionær, og pensionsselskabet Industriens Pension er også med i ejerkredsen.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs