Watch Medier

Aller hyrer to nye salgsledere til magasiner og ugeblade

To nye salgsledere hos Aller Media skal styrke samarbejdet mellem salgsenhederne i koncernen. De får ansvaret for bl.a. ugeblade og magasiner.

Michael List Jessen og Charlotte Juhl har fået nye stillinger i Aller-koncernen. | Foto: Aller Media

Aller Media har rekrutteret internt og hyret to nye salgsledere. Det drejer sig om Charlotte Juhl, som bliver Head of Sales for Aller Medias magasiner og femina, og Michael List Jessen, der bliver Head of Sales for Aller Medias ugeblade, Aller TV-Desk og DG Media. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Charlotte Juhl har været hos Aller siden 2003 og har senest været Client Director hos magasinet Elle. Michael List Jensen har i de seneste 18 år været hos bureauet DG Media, som er ejet af Aller. Der har han senest været Sales Director.

"Charlotte Juhl og Michael List Jessen skal bidrage til at styrke samarbejde og synergi mellem salgsenheder på tværs af alle kundetyper, medier og platforme – samt styrke videreudviklingen af vores B2B- og B2C-område, der skal sikre endnu bedre produkter og flere muligheder for samarbejdspartnere og annoncører," skriver Alller i pressemeddelelsen.

De to tiltrådte 1. oktober.

Mere fra Watch Medier

GN Store Nords aktieudvidelse mødt med kursfald

GN Store Nords aktiekurs faldt kraftigt torsdag oven på meldingen om en stor aktieudvidelse og offentliggørelsen af årsregnskabet. Aktionærerne har lidt et værditab på 55 pct. over de seneste 12 måneder.

Mærsk har udledt langt mere CO2 end tidligere oplyst

Nye beregninger fra Mærsk viser, at rederikoncernen har udledt markant mere CO2 end først rapporteret. Forskellen fra de tidligere beregninger er større end den mængde, som det samlede danske landbrug udledte i 2021.

Underskud og formandsskifte i Gyldendal

Efter frasalg af den underskudsgivende bogstreamingtjeneste Chapter og en lavere indtjening på flere områder fik forlagshuset et underskud på næsten 60 mio. kr. i 2022. Næstformand overtager formandsposten ved næste generalforsamling.

Læs også

Relaterede