Kommunikationsdirektør i Danske Bank takker af - lander topjob i Holland

Danske Banks kommunikationsdirektør, Kim Larsen, har efter otte år i banken fundet sig et nyt job i den hollandske bankgruppe ING, der har kontor i 40 lande.
Kim Larsen får internationalt topjob. | Foto: PR
Kim Larsen får internationalt topjob. | Foto: PR

Danske Bank skal på udkig efter en ny kommunikationsdirektør. Bankens nuværende mand på posten, Kim Larsen har fundet sig et nyt topjob i bankgruppen ING i Holland, oplyser han på Linkedin.

"Efter otte intense, spændende og lærerige år i Danske Bank har jeg fået en mulighed, som jeg bare ikke kan sige nej til. Til november starter jeg derfor som Global Head of Communications and Brand Experience hos ING, der har hovedsæde i Amsterdam, som bliver min nye base. Det glæder jeg mig vanvittigt meget til," skriver Kim Larsen på det sociale medie.

Kim Larsen har været kommunikationsdirektør gennem flere svære tider for Danske Bank, blandt andet den estiske hvidvaskskandale, afskeden med Chris Vogelzang og gældssagen.

"Jeg elsker Danske Bank og vil altid være stolt af min tid her. Det har ikke altid været nemt, og det er ikke altid gået, som vi gerne ville. Men hver eneste dag har det været et stort privilegie, skriver han bl.a. på Linkedin.

Kim Larsen er uddannet journalist, men har det meste af sin karriere arbejdet med virksomhedskommunikation. Først hos konsulenthuset Geelmuyden.Kiese, siden hos Burson-Marsteller for at lande hos Danske Bank i 2013.

Læs mere her:

Internationalt perspektiv får Danske Banks trænede krisekommunikatør til at skifte job, land og bolig 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også