"Fødevarer er noget af det mest meningsfyldte, man kan beskæftige sig med"

Mikael Thinghuus havde ikke arbejdet i fødevaresektoren, før han kom til Royal Greenland, hvor han nu stopper som topchef efter 11 år siden. Men det nok sidste kapitel i hans arbejdsliv kan meget vel blive i netop den sektor.
Mikael Thinghuus stopper senest til sommer i jobbet som direktør for Royal Greenland efter 11 år på pinden. | Foto: PR / Royal Greenland
Mikael Thinghuus stopper senest til sommer i jobbet som direktør for Royal Greenland efter 11 år på pinden. | Foto: PR / Royal Greenland

Med en fortid i virksomheder som ØK, Ecco, IBM, Det Berlingske Officin og Alk-Albello trådte Mikael Thinghuus ved skiftet mellem 2010 og 2011 ind på en ny bane, da han startede som adm. direktør i Grønlands store fiskeindustrivirksomehd, Royal Greenland.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også