Watch Medier

Maersk fordobler sit overskud i tredje kvartal

Maersk lander milliardoverskud i tredje kvartal. Det er en fordobling set i forhold til sidste år. Coronapandemien påvirker dog verdensøkonomien negativt, og der hersker stor usikkerhed, lyder det fra CEO Søren Skou. Rederiet har opjusteret forventningerne til årsresultatet.

Foto: Michael Kooren/Reuters/Ritzau Scanpix

Maersk kommer ud af tredje kvartal med en fordobling af bundlinjen i en tid, hvor verdens store containerrederier nyder godt af rekordhøje fragtrater.

I tredje kvartal lød overskuddet før skat på 1,2 mia. dollar, hvilket er en klar forbedring fra et plus på 589 mio. dollar på samme tid sidste år. Det sker, selv om omsætningen ender en anelse lavere sammenlignet med sidste år på 9,9 mia. dollar.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs