Watch Medier

Ringkjøbing Landbobank betaler udbytte men skruer ned af hensyn til Finanstilsynet

Det havde været ringere at være aktionær i en lang række andre banker end i Ringkjøbing Landbobank, mener direktør John Fisker. Men trods solid polstring har landets næstmest værdifulde bank skruet ned for sine udbytter under indtryk af coronakrisen.

John Fisker havde gerne set en endnu større udlodning, men en dialog med Finanstilsynet fik skruet ned for udbyttet. | Foto: Ringkøbing Landbobank/PR

Set fra aktionærernes synspunkt i Ringkjøbing Landbobank bliver det en sløjere omgang, end de er vant til, når resultatet fra det senest overståede regnskabsår skal deles mellem ejerne.

Således bliver "kun" 50 pct. af overskuddet udloddet eller sendt tilbage i form af aktietilbagekøb, hvilket er mindre end foregående år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs