GN-topchef bekræfter: Utilfreds med forskningsindsatsen i høreapparatdivision

Høreapparatselskabet GN Hearings forskrings- og udviklingschef, Pär Thuresson, har med øjeblikkelig virkning forladt jobbet efter godt fire år, og en ny chef for området er ansat. Topchef Gitte Aabo bekræfter fokus på bedre forudsigelighed.
Adm. direktør i GN Hearing,Gitte Pugholm Aabo, fortæller, at der skal nye kræfter til i selskabets udviklingsafdeling. | Foto: Mik Eskestad/ERH
Adm. direktør i GN Hearing,Gitte Pugholm Aabo, fortæller, at der skal nye kræfter til i selskabets udviklingsafdeling. | Foto: Mik Eskestad/ERH
af marketwire

GN Hearing kaster efter tirsdagens nedjustering af forventningerne til 2021 boldene op i luften i selskabets forsknings- og udviklingsafdeling.

Forklaringen på nedjusteringen skal nemlig primært findes i forsinkelser i produktlanceringer på grund af manglende komponentleveringer til GN Hearing.

Og det virker til at have vakt utilfredshed med ledelsen af forsknings- og udviklingsafdelingen på den øverste ledelsesgang hos GN Hearing.

I tirsdagens meddelelse oplyser selskabet i hvert fald, at det har ansat Günther Pausch som ny chef for forsknings- og udviklingsaktiviteterne.

Han afløser Pär Thuresson, som med øjeblikkelig virkning har forladt GN Hearing efter godt fire år som forsknings- og udviklingschef.

"Han er ikke længere en del af GN. Han har forladt virksomheden," lyder svaret fra Gitte Pugholm Aabo, der er adm. direktør hos GN Hearing, på MarketWires spørgsmål om den nu tidligere forskningsdirektørs fremtidige rolle.

MarketWire: Tiltagene tyder på en vis utilfredshed med tingenes tilstand i R&D. Hvad skal I gøre bedre?

"Vi har igangsat en transformation, og målet er fortsat højt fokus på kvalitet og bedre forudsigelighed på projekter i udviklingen," siger Gitte Pugholm Aabo.

Mangel på komponenter får GN til at nedjustere forventningerne til høreapparatdivision

GN Hearing henter ny forskningschef fra konkurrent

Medie: GN tæt på at overtage børshåbet Steelseries for 7,5 milliarder 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også