Watch Medier

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Bavarian er snart klar til fase-3-forsøg med sin coronavaccine. | Foto: Bavarian Nordic / PR

Bavarian Nordic planlægger snart at gå i dialog med myndighederne for at drøfte kontrakter om levering af selskabets coronavaccine, ABNCoV2.

Vaccinen har netop vist gode resultater i et fase 2-studie, og Bavarian planlægger at sende vaccinen i fase 3 i løbet af første halvår næste år.

Håbet er, at Bavarian kan have vaccinen på markedet i 2023, men kontraktforhandlingerne med myndighederne ventes indledt tidligere end det.

"Vores eget mål har været, at vi skulle på den anden side af fase 2-studiet. Nu har vi rapporteret de første topline-data. Men drøftelserne er noget, vi vil kunne starte i løbet af næste år, og jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør Henrik Juuel til MarketWire og tilføjer:

"På det tidspunkt kan tingene blive lidt mere konkrete."

Bavarian planlægger at drøfte leverancer med flere myndigheder, både EU og også de amerikanske, fortæller Henrik Juuel.

Læs mere her:

Fase 2-forsøg bekræfter effekt af coronavaccine fra Bavarian Nordic 

Bavarian Nordic: Vi kunne ikke have ønsket os bedre coronavaccine-data

Bavarian Nordic rykker RSV-vaccine i fase 3 for at undgå at sakke bagud 

 

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs