Watch Medier

Just Eat forventer hektisk 2022

Året var langtfra kedeligt på markedet for leveringstjenester i Danmark, der samlet set fik kæmpe kapitalindsprøjtning. Direktør i Just Eat forventer dog, at der vil ske endnu mere i det kommende år.

Just Eats danske direktør, Carsten Boldt, forventer et endnu højere aktivitetsniveau hos leveringstjenesterne til næste år. | Foto: Just Eat / PR

Det har været højt tempo på madleveringerne i år, og der er mere i vente i 2022. Sådan lyder forudsigelsen fra Carsten Boldt, direktør for Just Eats danske forretning, der her ser tilbage på et 2021, der har været alt andet end stille i branchen for leveringstjenester.

Han har oplevet, hvordan store internationale spillere som Doordash og Delivery Hero har postet store summer i Just Eats konkurrenter, Wolt og Hungry, som samtidig er begyndt at bevæge sig ind på nye områder og markeder. Men Carsten Boldt tror ikke, at det høje tempo i branchen er toppet endnu.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil Deloitte også være it-konsulenthus

Konsulenthuset Deloitte har gang i en udvikling hen mod også at blive et it-konsulenthus. Senest har Deloitte købt endnu et SAP-hus i Danmark, men andre teknologier fylder stadig mere.

Genmab-topchef: Hvis vi havde købt Biontech havde vi nok sløjfet coronavaccinen

Genmab har på få år opbygget finansielle muskler til at kunne investere efter behag, mens kapitalen tørrer ud andre steder i biotekindustrien. Alligevel foretrækker Genmab-topchef Jan van de Winkel partnerskaber frem for opkøb. For havde Genmab købt den tyske samarbejdspartner Biontech, kunne det have kostet verden coronavaccinen, siger han til MedWatch.

Lækket udspil: EU vil på få år fordoble antallet af varmepumper

I et endnu ikke offentliggjort udspil i kampen for at blive uafhængig af russisk olie og gas lægger Europa-Kommissionen op til at sætte turbo på udrulningen af varmepumper og øge kravene til energieffektivisering. ”Det er en god kurs,” siger dansk chefforhandler.

NKT hedger sig ud af forsyningsproblemer

Krigen i Ukraine har tvunget NKT til at finde andre leverandører af aluminium, mens kabelproducenten kun delvist er ramt af prisstigninger, som straks bliver sendt videre til kunderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs