Green Hydrogen skal rejse sig efter nedjusteringer

Brintselskabet vil rejse sig igen ved at opskalere produktionen, så selskabet kan blive mere leveringsdygtigt.
Green Hydrogen Systems skal i 2022 rejse sig af asken. | Foto: Green Hydrogen Systems/PR
Green Hydrogen Systems skal i 2022 rejse sig af asken. | Foto: Green Hydrogen Systems/PR
AF MARKETWIRE

Det danske brintselskab Green Hydrogen Systems måtte i 2021 nedjustere forventningerne, fordi store forsinkelser betød, at størstedelen af virksomhedens leverancer måtte udskydes til 2022, men nu skal virksomheden rejse sig fra asken. Det skriver Børsen.

"Vi oplevede desværre et sammenfald af omstændigheder, der gjorde, at vi over relativt kort tid måtte konkludere, at det ikke længere var muligt at levere de her anlæg og få dem indtægtsført i år," siger administrerende direktør Sebastian Koks Andreassen til Børsen.

GHS arbejder nu på at rejse sig igen ved at opskalere produktionen, så selskabet kan blive langt mere leveringsdygtige ved blandt andet at øge fabrikskapaciteten samt ansætte flere medarbejdere end først ventet. Sebastian Koks Andreassen understreger også, at indtjeningen fra de forsinkede leverancer ikke er tabt, men blot udskydes til regnskabsåret 2022, skriver Børsen.

Denne udvikling har resulteret i, at virksomheden har opjusteret forbruget markant, mens en del af indtjeningen ikke kan bogføres. Derfor har selskabet måttet nedjustere forventningerne til omsætningen til 5 mio. kr. mod tidligere de forventede 40-60 mio. kr.

Børsnoteret brintselskab sætter nu gang i forsinkede leverancer

ATP efter nedjustering fra Green Hydrogen: Alvorligt så kort tid efter børsnotering

"Vi taler om et selskab, der endnu ikke tjener penge, om et selskab med en relativ beskeden omsætning, men som har en fantastisk mulighed"

Brintselskab steg knap 10 procent i børsdebut 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også