Watch Medier

Parken vil sælge Lalandia-feriecentrene

Parken Sport & Entertainment vil undersøge mulighederne for helt eller delvis at sælge de fire Lalandia-feriecentre. Det børsnoterede selskab, der også står bag fodboldklubben FCK, har i forvejen sat stadionanlægget Parken med fire kontortårne til salg.

Det nyåbnede Lalandia i Søndervig. | Foto: Joachim Ladefoged/IND

Parken Sport & Entertainment er på udkig efter en eller flere købere til selskabets aktiviteter under Lalandia-paraplyen.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse, der er udsendt onsdag morgen.

Her fortæller Parkens bestyrelse, at man vil undersøge mulighederne for helt eller delvist at afhænde ejerandelene i feriecentrene i Rødby, Billund, Søndervig og Motala i Sverige.

Tidligere i år meddelte selskabet, at det var interesseret i at sælge ejerandele af stadionanlægget i Parken inklusive de fire kontortårne.

Investeringsøkonom Per Hansen fra Nordnet påpeger, at Parken slæber rundt på en stor, rentebærende gæld, som med udgangen af 2021 udgjorde over 1,3 milliarder kroner.

”De løbende udgifter på den bliver ikke mindre, i takt med at renterne stiger. Salget af Parken kan gå trægt og være påvirket af udviklingen med markante rentestigninger og faldende vækst. Måske er det derfor, at Lalandia også skal bringes i spil,” skriver han i en kommentar.

Foruden feriecentrene Lalandia og stadionanlægget Parken med kontortårnene driver det børsnoterede selskab også fodboldklubben FC København.

Selskabet ejede tidligere også fitnesskæden Fitness.dk, som dog blev solgt fra i juni 2018.

Regning for at købe Parken fri af kommunal forpligtelse overstiger 800 millioner

Storaktionær om Parkens salgsplaner: ”Den helt rigtige timing”

Don Ø ser store farer for FCK ved salg af Parken

Parken undersøger et salg af stadion og samtlige ejendomme

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs