Watch Medier

38 nye vaccinationscentre sendt i udbud: "Det må ikke glippe"

Til marts skal op mod 400.000 danskere dagligt kunne vaccineres, kræver regeringen. Opgaven er nu sendt i nu i offentligt udbud, hvor private virksomheder skal levere og drive 38 vaccinationscentre i lige så mange kommuner. Vinderen bliver den, der tilbyder den bedste kvalitet, mens prisen vægtes med 40 pct.

Et af Region Hovedstadens allerede oprettede vaccinationscentre. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En række private virksomheder har formodentlig lige nu næsen dybt begravet i et storstilet udbudsmateriale, der netop er blevet sendt ud.

Opgaven er klar: Etablér 38 vaccinationscentre i lige så mange kommuner i landets fem regioner, som fra midten af marts kan vaccinere op mod 300.000 danskere dagligt, så den samlede vaccinationskapacitet kommer op omkring 400.000.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs