Watch Medier

Dansk Industri frygter missede klimamål på grund af politisk nølen

INTERVIEW: Med et nyt storstilet udspil opfordrer erhvervsorganisationen Dansk Industri nu Christiansborg til at få sat skub i den grønne omstilling. Hvis der ikke snart kommer handling, kommer Danmark ikke i mål med regeringens historiske klimaambition, advarer adm. direktør Lars Sandahl Sørensen.

"Det vigtige er, at man holder momentum," siger DI's adm. direktør, Lars Sandahl Sørensen. | Foto: Stine Bidstrup / Ritzau Scanpix | Collage: Peter Thomsen

Hvis der ikke snart kommer blus under erhvervslivets afklaring på klimaområdet, vil det få en klar konsekvens: Danmark når ikke i mål med sine ambitioner om en 70 pct. reduktion i 2030.

Sådan lyder advarslen fra adm. direktør Lars Sandahl Sørensen fra landets største erhvervsorganisation, Dansk Industri, i et interview med Watch Medier.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs