Watch Medier

Regeringen forlænger opfordring til udstrakt hjemmearbejde

Fra søndag bliver en lang række coronarestriktioner lempet, men opfordringen til hjemmearbejde forlænges til 31. januar.

Hjemmearbejdsplads. | Foto: PROSA/PR

I starten af december opfordrede regeringen til udstrakt hjemmearbejde i forbindelse med omikron-variantens entre i det danske samfund.

En lang række af de restriktioner, som blev indført sammen med opfordringen, vil blive ophævet fra på søndag. Det gælder bl.a. en åbning af kulturlivet og et højere loft for deltagere til indendørsaktiviteter.

Opfordringen til udstrakt hjemmearbejde gentager regeringen dog på onsdagens pressemøde.

Nicole Offendal, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), ser frem til en mere normal hverdag, men er sikker på at virksomhederne i hans sektor vil lytte til opfordringen.

"Jeg er sikker på, at langt de fleste i sektoren ser frem til en mere normal hverdag, men jeg er ikke i tvivl om, at sektoren fortsat vil følge opfordringen til hjemmearbejde i det omfang, det kan lade sig gøre, fordi vi alle har et ansvar for at bremse smittespredningen," siger Nicole Offendal i en kommentar.

Opfordringen vil i første omgang sammen med de fortsatte restriktioner, som eksempelvis fortsat lukning af nattelivet, gælde frem til 31. januar.

Læs mere her:

Sådan er restriktionerne fra mandag

Grønt lys til åbne kulturinstitutioner og højskoler fra søndag

Kompensationsordninger forlænges for kulturlivet 

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs