Casa-stifters enke overtager formandsposter

Bettina Antitsch Mortensen overtager flere formandsposter efter sin afdøde mand, Casa-stifter Michael Antitsch Mortensen. ”Det er på en utrolig trist baggrund, at jeg nu påtager mig disse formandshverv,” udtaler hun.
Advokat Bettina Antitsch Mortensen overtager flere formandsposter efter sin afdøde mand, Michael Antitsch Mortensen, som blev 49 år gammel. | Foto: PR / M+ Ejendomme
Advokat Bettina Antitsch Mortensen overtager flere formandsposter efter sin afdøde mand, Michael Antitsch Mortensen, som blev 49 år gammel. | Foto: PR / M+ Ejendomme

Cirka en måned efter at Casa-stifter Michael Antitsch Mortensen afgik ved døden som 49-årig, overtager hans hustru, Bettina Antitsch Mortensen, nu hans formandsposter. Det oplyser M+ Ejendomme, som Casas ejendomsforretning har skiftet navn til, i en pressemeddelelse.

”Jeg ved, at det ville være Michaels ønske, at vi nu sikrer, at selskaberne fortsat har de ledelser, som de fortjener. Jeg vil lægge stor vægt på at lede den samlede virksomhed i samme ånd som tidligere,” lyder det fra Bettina Antitsch Mortensen.

Hun overtager således formandsposterne i M+ Ejendomme, M+ Invest, Stenhøj Husene og Hybel.

Bettina Antitsch arbejder til daglig som forsvarsadvokat i eget firma, men overtagelsen af formandsposterne betyder, at hendes virke som advokat må sættes på standby.

”Det er en stor opgave med så kort varsel at overtage formandsposterne i disse selskaber. Derfor kræver det min fulde opmærksomhed samtidig med, at jeg skal bearbejde min store sorg over at have mistet min højtelskede mand og mine børns far,” lyder det fra den ny formand.

”Heldigvis er DNA’et i både M+ koncernen og Hybel mig på inden måde fremmed. Jeg kender allerede virksomhederne rigtig godt og ser frem til at fordybe mig endnu mere.”

I M+ Ejendomme fortsætter Peter Heide Wessel som adm. direktør, og ligeledes i M+ Invest fortsætter Claus Porsgaard, som adm. direktør.

Åben dialog

Ifølge meddelelsen har Bettina Antitsch Mortensen allerede mødtes med en del samarbejdspartnere, og det vil hun fortsætte med i den kommende tid.

”Det er selvfølgelig vigtigt, at alle i og omkring virksomhederne føler sig trygge ved dette skifte, og jeg er utroligt taknemmelig over, at Per Hansen har sagt ja til at påtage sig formandskabet sammen med mig,” lyder fra Bettina Antitsch Mortensen.

Hun henviser til, at hun i M+ Ejendomme og M+ Invest får følgeskab af nu tidligere bestyrelsesmedlem Per Christian Hansen på formandsposten.

”Jeg vil af hele mit hjerte ønske, at Michael stadig var iblandt os. Vi i den nærmeste familie har lidt et helt ubærligt tab. Det skal vi sammen forsøge at bearbejde, og i den situation er det mig meget magtpåliggende at fortsætte udviklingen af de selskaber, som Michael har skabt sammen med alle de dygtige mennesker, som heldigvis er en del af M+ koncernen og Hybel,” uddyber hun.

Casa-stifter Michael Mortensen er død 49 år gammel

Hjertestop bag Casa-stifters pludselige død

Navneskift og opsplitning – Casa Group udnævner to nye topchefer 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også