Watch Medier

Ejendomsgigant leverer hidtil bedste resultat – "2020 var et kvantespring"

Den hurtigtvoksende ejendomsinvestor Nrep leverede et overskud på 90 mio. kr. i 2020 efter at have rejst 20 mia. kr. i kapital det seneste år. Investeringer vil trække resultatet ned i år, for organisationen skal også kunne følge med, siger driftsdirektøren.

"Det er vigtigt, at vi har os selv og organisationen med, når vi vokser. Og det fantastiske ved Nrep er, at det aldrig skorter på gode ideer," siger Henrik Skak Bender, driftsdirektør. | Foto: PR / Nrep

Den nordiske ejendomsinvestor og -udvikler Nrep kom ud af 2020 med sit hidtil bedste resultat, oplyser selskabet, der har hovedsæde i København.

Nrep annoncerede i maj overtagelsen af forvaltningen af ejendomsselskabet Dades' samlede portefølje på 100 ejendomme. Det har bragt omfanget af Nreps aktiver under forvaltning op på 75 mia. kr. mod 52,8 mia. kr. ved årsskiftet.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs