Watch Medier

B&O får overskud i første kvartal

Struer-selskabet Bang & Olufsens regnskabsår 2021/22 er begyndt med overskud. Omsætningen er vokset med hele 44 pct. det første kvartal.

B&O sælger flere produkter og får overskud på dirften i første kvartal. | Foto: Jens Dresling

Bang & Olufsen kom ud af første kvartal af sit forskudte regnskabsår 2021/22 med en omsætning, som er steget med 44 pct. i forhold til samme kvartal i 2020/21.

På bundlinjen viste første kvartal et overskud på 1 mio. kr. mod minus 49 mio. kr. i samme periode sidste år.

Omsætningen landede på 666 mio. kr. mod 462 mio. kr i samme periode året forinden.

Det er første gang siden 2007/08, at B&O leverer positive frie pengestrømme og driftsresultat før særlige poster, skriver selskabet i sit kvartalsregnskab.

Topchef Kristian Teär glæder sig over de fremskridt, B&O har haft i kvartalet.

"Resultaterne var drevet af solid vækst på tværs af alle regioner og produktkategorier samt den fulde effekt af vores omkostningsprogram," siger han.

Selskabet ser fortsat en udfordring med komponentmangel, hvilket har vejet på både væksten og marginerne, som har betydet forsinkelser på leverancer trods en øget indsats på at skaffe dele.

B&O's salg stormer frem

Storaktionær reducerer ejerandel i B&O til under 5 procent

Bang & Olufsen opjusterer forventningerne og spår overskud  

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs