Watch Medier

Børsdebut: Boozt lægger ud med beskeden stigning

Online stormagasinet Boozt kom på den danske børs fredag til kurs 105 og lagde ud med en let stigning i de første handler.

Foto: Boozt/PR

Det blev til en lille kursstigning, da modeforhandleren Boozt fredag gjorde sin entre på den københavnske fondsbørs.

Introduktionskursen for de nyudstedte aktier var ifølge en meddelelse fra Boozt fredag morgen sat til 105 kr., og kort efter handelsstart steg aktien til 109 kr. og lå først på eftermiddagen i kurs 110.

Intro-kursen på 105 kr. lå dog under det udbudsinterval på 110-140 kr., som Boozt indikerede i en meddelelse den 9. november.

Med aktiesalget rejser Boozt 602 mio. kr. brutto. Pengene skal bruges til opkøb, har Boozt på forhånd erklæret.

De nye aktier er solgt til i alt 2600 investorer, og private investorer har aftaget omkring 23 pct. af udbuddet, mens resten er gået til danske og internationale institutionelle investorer skriver Boozt i fredagens børsmeddelelse.

Onlinestormagasinet er i forvejen børsnoteret i Stockholm, og den danske kapitaludvidelse svarer til omkring 9 pct. af aktiekapitalen.

Stor efterspørgsel får Boozt til at lukke aktieudbud før tid

Boozt vil rejse op til 800 millioner ved dansk børsnotering

Opkøbsplaner får Boozt til at søge børsnotering i København

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Vores sites – gå på opdagelse i alle vores nyheder om dansk og internationalt erhvervsliv

Vil du vide mere om en bestemt branche eller et bestemt område? Watch Medier dækker dansk erhvervsliv tættere end noget andet medie og udgiver desuden en række internationale sites. Se mere herunder.